Nieuwe website Caritas Urk

Met trots presenteren wij van Caritas Urk onze nieuwe website. Onze oude website was verouderd en in de tussentijd is er een hoop veranderd, zowel in de online wereld als binnen onze organisatie. Tijd dus voor een nieuwe website!

De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Nieuwe uitstraling: Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen.
  • Vernieuwd menu: Het vernieuwde menu geeft de belangrijkste onderdelen van de website weer.
  • Eenvoudige contactmogelijkheden: Wij vinden het belangrijk dat bezoekers op verschillende manieren contact met ons kunnen opnemen. U kunt als bezoeker daarom vanaf nu via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen.
  • Relevante informatie: De nieuwe website is nog meer toegespitst op het eenvoudig kunnen terugvinden van de nodige informatie. We vinden het namelijk belangrijk om alleen relevante informatie te tonen, informatie waar u echt wat aan heeft.
We blijven doorontwikkelen

Een website is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie op de website plaatsen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Uiteraard horen we graag wat je onze nieuwe website vindt. Mis je nog informatie of heb je nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via het contactformulier.